Zonsondergang

Wat een mooie zonsondergang afgelopen weekend boven ons project De Ambachtshoven!

Op de bouwplaats……

De bouw van de eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen & appartementen verloopt conform planning. Op dinsdag 12 mei 2020 heeft de 1e kopers kijkmiddag plaatsgevonden voor de kopers van Blok 2 ten behoeve van de 29 eengezinswoningen. De kopers zijn op deze middag in de gelegenheid tot het stellen van vragen en kennis te maken met hun toekomstige buren. Hierbij een kleine impressie van de voortgang op de bouwplaats.

​    

100% VERKOCHT

Vrijdag 13 maart jl. heeft de ondertekening plaatsgevonden van de laatste woning. Hiermee is project De Ambachtshoven 100% verkocht!
Wij danken de makelaars voor hun inzet en de prettige samenwerking.

Op de bouwplaats……

De voortgang zit er goed in, er wordt druk gewerkt om uit de grond te komen, de funderingen zijn voor 95% gereed! Tevens is er begonnen met het aanbrengen van de riolering en zullen de funderingen aangevuld worden met grond om te kunnen starten met de overige ruwbouw onderdelen.

  

Fijne Feestdagen!

Eerste paal geslagen

Dinsdag 3 december 2019 is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van 44 woningen “De Ambachtshoven” in Roosendaal!  In totaal zullen er 283 palen geboord worden.

 

Kopersinformatieavond

Donderdag 28 november jl. was er een kopersinformatieavond bij Sieben Recreatie, georganiseerd door BVR Bouw. Tijdens deze avond kregen alle kopers uitleg over het verdere proces van “bouw” tot en met “oplevering”. Daarnaast was er gelegenheid tot het stellen van vragen en konden kopers kennis maken met hun toekomstige buren.

70% VERKOCHT

Donderdag 29 augustus heeft de 2e kopers informatieavond plaatsgevonden voor de 29 eengezinswoningen. Wederom zijn de kopers geïnformeerd over de procedure van het klantenmanagement en konden zij kennis maken met elkaar.

Goed nieuws over de verkoop: inmiddels is 70% van fase II verkocht en kunnen de bouwwerkzaamheden dit jaar nog van start gaan!

Kopers Informatieavond

Op donderdag 4 juli heeft de 1e kopers informatieavond plaatsgevonden voor de 29 eengezinswoningen. De kopers van 14 woningen waren aanwezig om met elkaar kennis te maken en geïnformeerd te worden over de procedure van het klantenmanagement. Inmiddels is 50% van de in totaal 44 woningen/ appartementen verkocht en zijn er nog diverse gesprekken met optanten. De verwachting is dat nog dit jaar gestart wordt met de realisatie van de woningen en appartementen.

REEDS 50% VERKOCHT!

Het gaat goed met de verkoop van de woningen in ‘De Ambachtshoven’.
Sinds de start van de verkoop, in februari, is reeds vijftig procent van de woningen verkocht.
Van de grondgebonden woningen zijn er 14 verkocht en er zijn nog enkele opties. Van de appartementen is alleen type A2 nog beschikbaar.

Start bouw is gepland voor 4e kwartaal 2019.  

Heeft u altijd al in het centrum van Roosendaal willen wonen? Wees er dan snel bij en neem contact op met een van de makelaars:
– Bob van Dijk Makelaardij
– De Rooy Makelaardij & Assurantiën B.V.
– Ludo van der Eijken Makelaardij o.g.